Lipomasaj LPG

Lipomasajul LPG este un masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia
 
Actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea, se adauga mecanismului de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj. Este o metoda sigura, noninvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei.
Mecanismele de actiune asupra celulitei sunt complexe:
-reducerea fibrozei, stimularea producerii de colagen si elastina
-activarea microcirculatiei (de 4 ori) cu cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive si eliminarea reziduurilor metabolice si detoxifiere
-eliminarea retentiei de lichide, drenajul limfatic creste de 3 ori
-nu in ultimul rand, lipoliza, adica eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase.
Practic actioneaza pe toate etapele de formare a celulitei.
LPG nu doar netezeste celulita de orige grad sau remodeleaza formele inestetice, ci revolutioneaza prin tratamente de adevarata remodelare a intregii siluete .
Capetele pentru tratamentul LPG cu ROLA (rolele) si LIFT-ul (valvele) trag tesutul pielii cu delicatete, tintind perfect diferite zone ale corpului si fetei, cu un tratament 100% natural, bazat pe principiul de MECANO-STIMULARE.
LPG  poate fi folosit pentru a trata diferite zone ale pielii cu o aplicare de o anvergura foarte mare.
LPG este o tehnica 100% naturala pentru slabire. Actiunile LPG ROLL (patenti exclusivi) declanseaza raspunsuri biologice intensive pentru a reactiva eliminarea grasimii rezistente si a stimula productia de colagen si elastina.
Netezire celulita / Resculptare silueta
Stimularea mecanica a LPG Roll atenueaza tesuturile grase, reactiveaza circulatia si netezeste pielea de portocala.
Intareste pielea
ROLL-ele LPG actioneaza in nucleul fibroblastului si activeaza productia acestor fibre de suport esentiale (colagen si elastina).  Tesutul isi imbunatateste considerabil textura si conditia.
LPG elimina permanent grasimea incapatanata care rezista la exercitiu fizic si dieta, pierzand grasime acolo unde ai vrut ! Rezultatele se vad dupa cateva sedinte, in medie 6-8, dar acest lucru variaza de la perosana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2 sedinte, iar la altele, dupa 10 sedinte.
comments

Newsletter

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk
Programari ONLINE