Bronzare organica

O piele bronzata este mai frumoasa! Incerca si tu! 
Tehnica de bronzare organica sau bronzare DHA e simpla: in doar 15 minute lotiunea cu bronzare DHA se pulverizeazã dupa o metoda specialã pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la un bronz intens. Este suficient sa apelezi la bronzare organica o singura data si vei obtine un bronz intens. Sedinta de bronzare organica dureaza pe piele 7 zile si are un aspect radiant si luminos. 
Alege Bronzarea Organica! Poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului. Fara solar!
 
Procedura este foarte rapida, simpla si fara riscuri de aplicare gresita. 
Solutia cu care se face bronzare la Souplesse Body este pe baza de DHA - cel mai eficient ingredient in bronzare organica. DHA este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de suprafata epidermei.
 
Rezultatul: o culoare uniforma, fara dungi sau pete. Solutia de bronzare DHA nu interactioneaza cu restul corpului. Acesta este si motivul pentru care sedinta de bronzare DHA dureaza doar 7 zile - interactionand doar cu primul strat de celule, intensitatea culorii scade pe masura ce celulele moarte se exfoliaza natural.
Apeland la bronzare organica (bronzare DHA) nu risti nici imbatranirea pielii si nici aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, apeland la bronzare organica nu exista riscul de a face insolatie sau alte arsuri pe care le faci la soare sau solar. Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura. Rezultatul: un aspect uniform, ciocolatiu, absolut delicios, un bronz intens.
În plus, nu degeaba se spune ca negrul slabeste: un aspect bronzat al pielii confera suplete si ascunde imperfectiunile ca celulita si vergeturile (actionand si ca un fond de ten).
comments

Newsletter

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk
Programari ONLINE