LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL - TERAPIE ANTIRID

Prin lifting facial se ameloireaza semnele de imbatranire vizibile la nivel facial si a gatului. Un lifting facial nechirurgical nu poate opri procesul de imbatranire dar intervine cu o serie de solutii antirid pentru a un aspect uniform si o piele netezita, intinsa, pe o perioada indelungata. Produsele folosite fac parte din brandul BRUNO VASSARI, AINHOA, uleiuri concentrate . . .

 
Pachetul contine :
-
-
-
 
Pentru rezultate uimitoare recomandam efectuarea programului pe parcursul a 4 saptamani cu o frecventa o frecventa de doua ori/saptamana.
Realizare tratament:
 Ziua 1 – microdermoabraziune cu pulbere de diamant + vacuum + ultrasunete    (50 min)
 Ziua 2 - vacuum + ultrasunete (35 min)
Se repeta timp de 4 saptamani.
 
 
 
 
 
 
 

 Pret pachet ? lei – ? % = ? lei

 
Rezultatele tratamentului facial : imbunatateste flexibilitatea pielii, reduce liniile de expresie si ridurile, stimuleaza intinerirea si activitatea celulara, intensifica circulatia limfatica, care sporeste eliminarea toxinelor si furnizarea de substante nutritive celulelor, grabeste innoirea celulara, imbunatateste circulatia sangelui.
Microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, ce se practica frecvent in cabinetele de infrumusetare din Europa, o metoda de curatare non-invaziva a epidermei printr-o exfoliere blanda si eficienta, pregatind-o pentru absorbtia completa a tratamentului specific. In domeniul cosmeticii, prin microdermabraziune se intelege un peeling mecanic al pielii, fiind o procedura simpla, non-chirugicala, fara restrictii de conduita dupa aplicare.
Scopul urmarit prin microdermabraziune este intinerirea pielii, indepartarea ridurilor fine si a semnelor lasate de acnee, pielea tabacita, petele maronii, rosii sau de la soare. 
Microdermoabraziunea presupune indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii pentru a stimula regenerarea celulara si a colagenului.  

 

comments
Full Review William Hill www.wbetting.co.uk
Programari ONLINE